Telia ska sälja Iphone

Via pressmedelande, IDG och VA fick vi veta att Telia kommer att sälja iPhone i bl.a. Sverige.

Telia och iPhone

Bild från IDG

Teliasonera ska sälja Iphone i Norden och Baltikum. Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.

Vad vad det vi sa – Telia säljer Iphone
Enligt ett pressmeddelande på tisdagen ska Teliasonera introducera Iphone i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Lettland och Estland och tidpunkten är ”senare i år”.

VA har tidigare skrivit om att Teliasonera legat bäst till i förhandlingarna med Apple. I dag vill inte telekomjätten lämna några kommentarer kring förhandlingar som ledde till att just Teliasonera och inte någon av de andra operatörerna fick kontraktet med Apple.

Det finns ingen uppgift om hur mycket kontraktet är värt för TeliaSonera. Dock är det klart att en Iphoneanvändare mobilsurfar 50 gånger mer än en vanlig mobiltelefonanvändare, enligt en undersökning gjord av Google i februari.

Det spekuleras också om att Apples grundare Steve Jobs kommer lansera Iphone med 3G-version vid Apples Worldwide Developers Conference den 9 juni. En lansering som väntas ske samtidigt över hela världen.

Andra bloggar om: , , ,

2 svar

  1. […] iPhone hos Telia? Publicerat oktober 3, 2007 av berlinkollektiv UPPDATERAD: TELIA SKA SÄLJA IPHONE I SVERIGE. LÄS MER HÄR. […]

  2. […] iPhone i Sverige till Telenor eller Telia? Publicerat september 23, 2007 av berlinkollektiv UPPDATERAD 20080527: TELIA SKA SÄLJA IPHONE I SVERIGE. LÄS MER HÄR. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: